Avinor

Etusivu >> Uutiset >> Arkisto

Yritys Uutiset Historia Yhteystiedot

English

Uutisarkisto

WWW-sivuilla ei toistaiseksi ole vuoden 2001 eikä sitä vanhempia uutisia.

23.12.2003

Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme kaikille rauhallista joulua sekä menestystä vuodelle 2004!

13.10.2003

Avinor aloittaa Moderni idänkauppa-projektin kohderyhmänä erityisesti keskisuomalaiset idänkauppaa harjoittavat pk-yritykset. Lisätietoja projektin www-sivuilta sekä projektipäällikkö Piia Oravalta.

9.7.2003

Yrityksen seitsenvuotissyntymäpäiväjuhla Jyväskylän toimitiloissa alkaen klo 18. Esitellään kuluvan vuoden toimintaa ja uusia työntekijöitä sekä koulutusprojekteja. Toimitusjohtajan raportti Pietarin matkasta. Asiakkaat, yhteistyökumppanit sekä entiset ja nykyiset työntekijät perheineen tervetulleita. Ilmoittautumiset klo 20 alkavalle juhlaillalliselle viimeistään maanantaina.

15.2.2003

Verkkotoiminnan laajeneminen jatkuu. Viimeisin yhteistyökumppanimme on jyväskyläläinen WebOrange. WebOrange tuo yhteistyöverkostolle lisäarvoa erityisesti tietokantapalveluiden ja graafisen suunnittelun osa-alueilla.

23.12.2002

Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme kaikille rauhallista joulua sekä menestystä vuodelle 2003!

24.10.2002

Avinor, SpinPoint Productions ja Sivuprofiili Oy aloittavat yhteistyön verkkojulkaisuprojekteissa. Tavoite on kehittää erityisesti WWW-sivustojen suunnitteluun ja julkaisujärjestelmien käyttöön liittyvien palveluiden ja alustojen toteutusta ja prosesseja. Yritysten vahvojen osaamisalueiden ja monipuolisen taustan odotetaan tuovan projektien hallinnointiin merkittäviä synergiaetuja.

7.9.2002

Avinorin johtoryhmän syyskokouksessa suunniteltiin alustavasti aputoiminimen ja Avinor Sportsin toiminnan kehittämistä. Tuontisuunnittelija Marco Numminen on selvittänyt koe-erän tuontia suurelta saksalaiselta urheilutekstiilivalmistajalta. Myös kotimaisten tuotteiden välitystä ja markkinointia jatketaan. Tilannetta seurataan, ja selvitetään mahdollisten jälleenmyyntikanavien kiinnostusta.

20.8.2002

Avinor Oy on tehnyt yhteistyösopimuksen Nokia Oyj:lle dokumenttienhallintapalveluja toimittavan MVM Energiatieto Oy:n kanssa. Sopimus käsittää konversiopalveluiden sekä projektinhallintatehtävien tuottamista eri Nokia Oyj:n yksiköille Euroopassa ja Kaukoidässä.

9.7.2002

Yrityksen kuusivuotissyntymäpäiväjuhla Jyväskylän toimitiloissa alkaen klo 16. Esitellään kuluvan vuoden toimintaa sekä uusia liiketoimintaideoita. Asiakkaat sekä entiset ja nykyiset työntekijät perheineen tervetulleita. Kahvitarjoilu.

27.6.2002

Avinor Oy:n yhteistyösopimus jyväskyläläisen Mediaoinaan kanssa julkistetaan. Sopimus vahvistaa Avinorin asemaa Keski-Suomen WWW-julkaisumarkkinoilla.

1.5.2002

Antti Hämäläinen ryhtyy hoitamaan kehitysjohtajan tehtävää. Yhtiön hallitus toteaa, että uusien ja innovatiivisten liiketoimintamallien kehittäminen vahvistaa hallituksen pitkäaikaista strategiaa ja mahdollistaa samalla yrityksen osaamisen laajentamisen eri sektoreille. Seuraavien 2-3 vuoden aikana henkilöstön ammattitaito pyritään hyödyntämään erityisesti kehitystyössä tinkimättä perusliiketoiminnan ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden turvaamisesta.

12.3.2002

Nimikilpailu Nukari Consulting Oy:n uudesta nimestä on ratkennut. Toimimme jatkossa nimellä Avinor Oy. Nimimuutos ei aiheuta asiakkaillemme toimenpiteitä, myös vanhat yhteystietomme toimivat edelleen.

Voittaneen nimiehdotuksen lähetti jyväskyläläinen Kirsi Lyyra. Arvosteluraati toteaa, että nimi Avinor kuvaa hyvin yrityksen suhdetta pohjoismaiseen korkeaan teknologiaan sekä sisältää viitteitä informaatioteknologian lisääntyvästä suuntauksesta audiovisuaalisen viestintään.

Kiitämme kaikkia kilpailuun osallistuneita. Palkinnot toimitetaan voittajille maaliskuun kuluessa.

Uutiset


Copyright © Avinor Oy. All rights reserved.